Aydın’ın Efeler ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Atatürk silüetli kıyafetlerle şiirler okuyan öğrenciler, kareografi gösterileriyle bayram heyecanını taçlandırdı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da büyük bir sevinçle kutlandı. Efeler ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, bu coşkuya öğrencileriyle ortak oldu.
Etkinlik kapsamında öğrenciler, Atatürk silüetli kıyafetler giyerek şiirler okudu ve anlamlı konuşmalar yaptı. Ayrıca okul bahçesinde sergilenen kareografi gösterileri, bayram coşkusunu adeta zirveye çıkardı. Öğrencilerin hazırladığı performanslar, veliler ve öğretmenler tarafından büyük alkış aldı.
Bayram etkinliğine kurum çalışanları ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle 29 Ekim heyecanını birlikte yaşadı. (İREM DELİCE)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.