Takip Et
  • 30 Ekim 2021, Cumartesi

Cumhuriyet sen çok yaşa!

98 yıl önce Cumhuriyeti ilan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

Yaşayan gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, sağlıklı ömürler diliyorum.

Bugünlere kolay gelinmedi.

Savaş gemileri, uçağı, topu, tüfeğiyle gelenleri geldikleri gibi gönderdik ama hala bitmediler.

Şimdi de terör örgütleriyle, ekonomik ve siyasi baskılarla, bizi millet yapan milli ve manevi değerlerimizi yıpratıcı, birlik ve beraberliğimize hedef alan sinsi projelerle geliyorlar üzerimize...

Çanakkale'de düşmanımız kim belliydi. Fakat bugün kim belli değil, çünkü dostluk maskesi kullanıyor hepsi... Yüzümüze gülüyor sırtımızı döner dönmez vuruyorlar hem içerden hem dışarıdan!

Üç tarafı deniz, dört tarafı hainlerle çevrili ülkemiz ne yazık ki!

Bu hainlere verilecek en güzel cevap, bugün Cumhuriyet Bayramlarında elimizde bayrağımızla, dalga dalga meydanlara akıp, "Ne mutlu Türk'üm" diye haykırmak olacak.

Cumhuriyetimizi kanımız canımız pahasına ilelebet yaşatacağımızı dosta düşmana gösterme günüdür bugün!

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için,

CUMHURİYETE SIKI SIKIYA BAĞLI KALMALIYIZ…

Türkiye Cumhuriyeti 98 yaşında…

Ne mutlu ki bize Cumhuriyet çocuğuyuz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyor. Bu büyük sözün hakkını verebilmek şimdi bize, gelecekte bugünün çocuklarına düşüyor. İşte bu nedenle milli bayramları çok önemsiyorum.

Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimiz sonsuza kadar var olsun.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluşa ve kuruluşa emeği geçen tüm atalarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.