Takip Et
  • 28 Ocak 2023, Cumartesi

DERTLERİ MÜSLÜMANLAR MI,TÜRKİYE Mİ?

Bir kaç gündür dünyada ve ülkemizde İsveç’teki Kuran-ı Kerim yakma olayı konuşuluyor ve çok ciddi olaylarla süreceğe benziyor. Duygularına ve kirli ellerin baskılarına direnemeyen bir şaşkın sözde politikacı Rasmus Paludan eylem yapmış. Ne yapmış? Kuran-ı Kerimimizi yakmış.

Hadi oradan salak.

Bu baştan sona kadar buram buram provokasyon kokuyor. Koskoca İsveç devleti buna müdahale edememiş. Bak sen. Nedenmiş? Çünkü onlarda güçlü düşünce özgürlüğü varmış, engellemek mümkün olmazmış. Akıl alır gibi değil. Bence İsveç bal gibi intihar etti ve Türkiye'yi gaza getirmeye çalışırken tüm İslam ülkelerindeki Müslümanları ve adaletli yaşamayı ilke edinmiş insanları ayağa kaldırdı. Sen git Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde kutsal kitabımızı yırt ve yak. Vay be. Ne kahraman, ne cesur bir adam bu böyle.Yiyosa gel burda yap bakalım. Acaba bu satılık eylemci kimin maşası.

Bu olayın altında ne var? Rusya'mı? Amerika'mı?

Çok kızıyorum izlediğim de sinirden duramıyorum. "Sen kimsin, benim Kuranıma, dinime, inancıma bu ahlaksızlığı nasıl yaparsın diye gırtlağına sarılmak istiyorum.

Bu adam daha öncede yapmıştı bu tür bir eylem biçimini. Danimarka'daydı ve engellenmişti hatırladığım kadarıyla. Bu ırkçı, Müslüman düşmanı adam bu defa kritik bir durumda olan İsveç'i neden seçti? İsveç NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını beklemiyor muydu? Eee o zaman bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu desem yanlış olmaz. Hesap nedir bilinmez. Çok enteresan. Belki de NATO üyesi olmak istemiyorlardır. Dünyanın pek çok İslam ülkesi şu anda karşı eylemlere geçti. Hele de biz. Türkiye buna müsaade eder mi? Yıllar yılı bitip tükenmeyen din savaşlarını defalarca hortlatmaya çalışan, hatta sinsi hain eylemlerle Müslüman kanı dökmekten zevk alan haçlı zihniyeti akıllanmadı. Topla, tüfekle bizi yenemeyince şeytani planlara başvurdular. Biz bu milleti ancak ve sadece dini yönden birbirine düşürebilirsek yeneriz umuduna kapıldılar. İçimize casuslar sokup fitne yaydılar. İkilemler yaratacak ne varsa yaptılar ama yine de başaramadılar. Bu son oyunları da boş biliyorum. Plan kimin veya kimlerinse hiç umutlanmasın. Bizdeki imanı söküp alamazlar ve ne kadar öyle bir görüntü versekte biz sağlam bir bütünüz. Bizi bölüp parçalayamazlar. Günü geldiğinde bu millet birlik ve beraberliğini yine sergiler dünyaya. Onlarda bunu çok iyi biliyorlar ya. Unuttularsa tarihi gerçek yönüyle bir araştırmaları yetecektir. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.