
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde bu yıl Çam Fıstığı, Pamuk, İncir, Zeytin ve Zeytinyağı ürünlerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen festival, sevilen rock grubu Zakkum konseriyle sona erdi. Dört gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan festivalin finalinde, Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişi Zakkum’un şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.
Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Zakkum, “Anason”, “Hatıran yeter” ve “Ben ne yangınlar gördüm” gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Solist Yusuf Demirkol, sahne performansıyla Koçarlılılardan büyük beğeni toplarken, izleyenlerle sık sık sohbet ederek samimi bir atmosfer oluşturdu.
Konser boyunca meydanı dolduran kalabalık, Zakkum’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Renkli ışık gösterileri, danslar ve alkışlar arasında festivalin son gecesi adeta bir müzik şölenine dönüştü.
Final konserine Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Arıcı “Koçarlı’mız dört gün boyunca birlik, beraberlik ve coşku içinde dolu dolu bir festival yaşadı. Özellikle bu festival için gece gündüz çalışan Koçarlı Belediyesi ekiplerine ve emek veren, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Zakkum’un sahne performansıyla noktalanan festival, hem müzik dolu anları hem de yöresel ürünlerin tanıtımıyla Koçarlı’nın kültürel zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi. (SELİME AYDEMİR)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.