
GATA'da bir süredir tedavi gören ve 7 Aralık günü çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
Yaşama 88 yaşında veda eden eski TBMM Başkanı Sezgin için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Başbakan Mesut Yılmaz, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar ve aralarında çok sayıda Aydınlının da bulunduğu vatandaşlar katıldı.
Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazında bazı kadın ile Sezgin'in yakınları da cenaze namazı kıldıran imamın yanında saf tuttu. Cenaze namazının ardından Sezgin'in naaşı, askerlerin omzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.
Sezgin, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verildi. (SUAT DENİZ)
İsmet Sezgin için TBMM'de tören düzenlendi
İsmet Sezgin sevenleriyle son kez buluşacak
"Kulağımıza fısıldadığı öğütlerin takipçisi olacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin için taziye mesajı
İçişleri Bakanı Soylu Sezgin'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu
Sezgin, Ankara'da toprağa verilecek
Kılıçdaroğlu, Sezgin'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı
İsmet Sezgin hastaneye kaldırıldı
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.