
Vefat eden Aydınlı eski bakanlardan İsmet Sezgin'in ailesi tarafından sosyal medyadan cenaze programı için paylaşım yapıldı.
Paylaşımda şu ifadelere yer verildi.
"Seven siz sevgili hemşehrilerine; dostlarına başsağlığı diliyoruz. Başsağlığı taziyeleri 08.12.2016 tarihinde Turan Güneş Bulvarı Ürdün Caddesi Örmes Vilları No:21 Oran/Çankaya adresinde kabul edilmekte olup 09.12.2016 tarihinde saat 11:00 de TBMM' de tören, Kocatepe Cami' nde Cuma Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Devlet Mezarlığına (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Karşısı) defnedilecektir. Akşam namazına müteakip Çankaya Oran Fatih Camiinde Mevlidi yapılacaktır. *TBMM' deki törene katılmak isteyenlerin girişte belirtmeleri gerekmektedir.
Sevgiyi yaşamın esas unsuru olarak gören; insaniyet sembolü İsmet Sezgin milletimizle ve sevenleriyle son kez buluşacaktır." (SUAT DENİZ)
"Kulağımıza fısıldadığı öğütlerin takipçisi olacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin için taziye mesajı
İçişleri Bakanı Soylu Sezgin'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu
Sezgin, Ankara'da toprağa verilecek
Kılıçdaroğlu, Sezgin'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı
İsmet Sezgin hastaneye kaldırıldı
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.