
2004 yılında Ali Rıza Avcı tarafından kurulan Avcı Tarım Ürünleri geçen 10 yılda yaptığı atılımlarla bölgeye ekonomik anlamda canlılık getirdi. Özellikle süt ürünlerinde Aydın’a getirdiği yeniliklerle ayran, peynir ve sütte bölgenin vazgeçilmezi oldu.
1990 yılında ticaret hayatına başlayan Ali Rıza Avcı, 2004 yılında Avcı Tarım Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti’yi kurdu. İlk olarak mısır ve buğday ticaretiyle başlayan firma 2006 yılında Banvit Yem Aydın Bölge Bayiliğini aldı. Geniş araç filosuyla, Aydın ve çevre ilçelere bayisi olduğu ürünlerin dağıtımını yapan firma 2013 yılında kendi markasında Avcı Ayran, lor ve peynir çeşitleri üretimine yeni kurulan mandırada başlamanın gururunu yaşadı.
Kaliteyi daima ön planda tutan firma toplam kaliteyi artırmak için sektörle ilgili dünyada meydana gelen yenilikleri yakından takip ederek, firmasında uygulamaya çalışıyor. Bu güne kadar öz sermayesi ile büyüyen şirket, yeni projelerini hızla hayata geçirmek için çalışmalarına devam ediyor.
AYDIN’IN MARKASI HALİNİ ALDI
Avcı Tarım olarak 2013 yılında Avcı Ayran adı altında ürettiği ayran, lor ve peynir Aydın’lının sofralarının vazgeçilmezi haline dönüştü. Bölgeden günlük ortalama 55 ton süt toplayan ve topladığı sütleri mardasında işleyerek kendi markasını üreten Ali Rıza Avcı, “Sağlıklı nesillerin Sağlıklı “Süt” ile yetişeceğine inanıyoruz. Avcı Tarım Ürünleri, tüm süt toplama proseslerine sahip çıkıyor, yetiştiricisinin emeğine değer katıyor.
Avcı Tarım olarak sulu tarım yapan bölge çiftçisinin mısır ekimine teşvik edilerek, topraklarından yüksek kazanç elde etmelerine destek olmak amacı ile çiftçilerimize mısır kurutma hizmeti vermekteyiz.
Teknoloji olarak da modernize olup bu yapılanma ile çiftçilerin ihtiyaç duyduğu hizmeti en iyi şekilde vermeye amaçlıyoruz.
Yüksek enerjiye sahip mısır, gıda sektörü ve hayvan beslemede önemli hammadde kaynağıdır. Günümüzde gelişen teknoloji ile mısırın yüksek enerjisi yakıta (Etanol) dönüştürülerek daha kazançlı hale getiriyoruz” diye konuştu.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.