AyFm 100.5
  • 4 Mayıs 2015, Pazartesi 14:10

Didim Garden Of Sun Hotel, 2015 sezonuna "Merhaba" dedi

Didim'de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Garden Of Sun Hotel, 2015 sezonuna "Merhaba" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Altınkum'da 3'üncü koy mevkisinde hizmet veren Garden Of Sun Hotel, personeliyle bir araya gelerek, her yıl sezon başında tüm personelin katılımıyla yapılan geleneksel sezon açılışını ve aşure gününü düzenledi. Otelin toplantı salonunda düzenlenen 2015 sezonu tanıtım ve tanışma toplantısına Garden Of Sun Hotel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Karakış, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, departman müdürleri ile personeller katıldı. Tanıtım ve tanışma toplantısında otel hakkında bilgiler verilerek, hizmet anlayışı, uygulamalar, önem verilen değerler ve planlar anlatıldı. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Garden Of Sun Otel'in Kurucusu Nurettin Karakış'ın 2004 yılında otelin temeline başladığını belirterek, 28 Nisan 2006 tarihinde Garden Of Sun Hotel'in resmi açılışını yaparak, kapılarını ilk misafirlerine araladığını söyledi. Büyük bir aile, iyi bir takım ve Didim'de bir marka olduklarını belirten İlknur Helvacıoğlu, kurumsal bir otel olmanın adımlarını atarak, misyonu, vizyonu ve kalite politikalarını belirlediklerini ve bu amaçla çalıştıklarını ifade etti. "Her misafir özeldir" hizmet anlayışıyla çalıştıklarını dile getiren Helvacıoğlu, Garden Of Sun Hotel olarak önem verdikleri konuların en başında eğitimin geldiğini, sürekli eğitim ve gelişimin Garden Of Sun Hotel'in olmazsa olmazı olduğunu kaydetti.

ALINAN BELGELER

Güvenilir mutfak seçildiklerini ve beyaz inci bayrağını almaya hak kazandıklarını sözlerine ekleyen Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, "ISO 9001:2008 almayı bölgede ilk biz hedefledik. Çok çalıştık ve ilk biz başardık. ISO 9001:2008'den sonra ISO 10002:2005 misafir şikayet yönetim sistemi modülünü de belgelerimize dahil ettik. Yine bölgede bir ilki gerçekleştirerek, misafir şikayetine önem verdiğimizi ve bunu fırsata dönüştürdüğümüzü belgelendirdik. Didim bölgesinde sektörün ilk ISO 9001:2008 ve HACCP belgeli oteli olan Garden Of Sun, her zaman ilklerin öncüsü olarak ISO belgelerini 5'te 5 yapmanın mücadelesi içindedir" diye konuştu.

ÇİFTE SEVİNÇ

Garden Of Sun Hotel'in Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Karakış da, yaptığı konuşmasında personellere tavsiye ve önerilerde bulundu. 2015 sezonunun hayırlı olmasını dileyen Garden Of Sun Hotel kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış ise, herkesin işini sevmesini ve isteyerek, severek yapmasını diledi. Dürüstlük, çalışkanlık, saygı, sözünü tutmak, işini sahiplenmek ve şirket kurallarına uyumun Garden Of Sun Hotel'i ayakta tutan değerler olduğunu kaydeden Nurettin Karakış, bu değerlere sahip çıkan her bireyin, Garden Of Sun Hotel ailesinin bir parçası olduğunu dile getirdi.

"İSKELE İÇİN 9 KURUMDAN İZİN ALINDI"

Müşterilerine en iyi hizmeti verebilme yarışı içinde olan Garden Of Sun Hotel'in bu yılda Didim'de ilk izinli iskele yapmanın gururu içinde olduğunu sözlerine ekleyen Garden Of Sun Hotel kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış, "Otele 200 metre uzaklıkta 2.koyda deniz kenarında 9 kurumdan izin almak suretiyle yapılan iskele, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek amacıyla yapılmıştır" ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Garden Of Sun Hotel, yeni sezonun bereketli, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirilmesi temennisiyle kazanlarda aşure pişirerek, sezona "Merhaba" dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.