AyFm 100.5

Aydın’da kadın cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

Aydın’ın Köşk ilçesinde gece yarısı yaşanan kanlı olayda, bir gazinoda çalışan Özbekistan uyruklu bir kadın başından vurularak hayatını kaybetti. 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, Aydın’ın Köşk İlçesi Yavuzköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir gazinoda 5 Temmuz 2025 günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Özbekistan uyruklu 31 yaşındaki M.A. isimli kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle ateşli silahla başından vuruldu. Ağır yaralı halde Köşk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri silahı ateşleyen kişi ya da kişileri belirlemek için soruşturma başlattı. Meydana gelen olay ile ilgili yapılan araştırma ve soruşturma sonucu R.Y., K.K., E.K.,A.Ç. ve A.D. isimli şüpheliler Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT, KOM, İSTH. Unsurları, Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Köşk İlçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülen eşgüdümlü çalışmalar sonucu aynı gün yakalandı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet tabanca ele geçirildi.

Yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. (SELİNAY MUTLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.