AyFm 100.5
  • 24 Ekim 2025, Cuma 16:22

Aydın’daki duruşmada “Arap” iddiası

Aydın’da uyuşturucu ticareti yapmakla yargılanan S.K., 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

Evli ve üç çocuk babası olan S.K., istihbari bir bilgi üzerine polis ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda 0,23 ve 0,45 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, at yarışı kuponları da bulundu.

Mahkemede ifade veren S.K., suçlamaları reddederek, “Ben Y.D. ile birlikte uyuşturucu kullanıyordum. Polis ekipleri izinsiz bir şekilde evime girdiler. Üzerimdeki metamfetamin’i kendim polise verdim. Bu işin ticaretini yapmıyorum, sadece içiciyim. Ben uyuşturucuyu Ilıcabaşı’nda “Arap” lakaplı bir kişiden aldım. Z.E. ile birlikte yalnızca kullandık” dedi.

Tanık olarak dinlenen M.K., “S.K.’yı tanırım. Uyuşturucu kullandığını ve sattığını sözlü olarak duyuyorduk. Y.E.D. ile evlerinin önünde konuşurken, cebinden dört parça halinde uyuşturucu madde çıkardı. Olay günü ikametgahının yakınında görevdeydik ve olası bir alışverişi önlemek için arama yaptık” ifadelerini kullandı.

Bir diğer tanık K.Ü. ise, “S.K.’yı dosyadan dolayı tanırım. Kendi ikametgahının bulunduğu sokaktan geçerken durumu fark ettik. Sanık pantolonunun çakmaklık cebinden 2-3 parça uyuşturucu çıkardı. Sanığı binanın önünde yakaladık, evine girmedik” dedi.

Mahkeme heyeti, dosyada eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.