Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın'da ibreyi Simitçi Mehmet belirliyor

1 Şubat 2024, Perşembe 10:00

     


Aydın'da yaklaşan yerel seçimler öncesi sahaya inen adayların hepsini de destekleyip mavi boncuk dağıtmasıyla bir anda meşhur olan 'Simitçi Mehmet' adeta Aydın'da siyasetin ibresini belirler konuma geldi.

Pazaryerinde karşılaştığı CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na övgü dolu sözler sarf edip, çok rahat tekrar seçileceğini söyleyen Simitçi Mehmet, birkaç gün sonra da AK Parti'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a, "Aha buraya yazıyorum, ibre bizden yana döndü" diyerek destek verdi.

Aydın'daki farklı partilerin ilçe belediye başkan adaylarına da benzer yaklaşımlarda bulunan Simitçi Mehmet, siyasetçilerin yayınladığı videolarda kendisiyle çelişen tutumu nedeniyle haberlere de konu olunca, bir anda meşhur oldu ve Türkiye'de konuşulur hale geldi.

Aydın'da Simitçi Mehmet'in desteğini almak isteyenler adaylar, onunla fotoğraf ve video çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Efeler Güzelhisar Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Benli de, Simitçi Mehmet ile çektirdiği fotoğrafı, "Muhtarlık tamam. İbre benden tarafa döndü" notuyla paylaştı. (SELİME AYDEMİR) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler