Takip Et
  • 25 Nisan 2022, Pazartesi

YÜZYILLAR BOYUNCA YAŞA 23 NİSAN

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 tarihi itibariyle göstermiş ve dünyaya duyurmuştur. Hiçbir ülkede milletten daha büyük hiçbir güç yoktur, olamaz. ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' sözünün teminatıdır 23 Nisan.

23 Nisan dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, Millî Bayramımız Olan 23 Nisanlar'ı çocuklara armağan etmiştir. Tüm dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.

Bir ülkenin geleceği, çocuklarının hayallerindedir. Çocuklarının geleceğine önem veren ülkeler, bilgi ve bilim yolunda yürürler. Bir ülke için çocuklar ve çocukların herşeyi çok önemlidir. Çocuğun önüne oynasın diye koyduğumuz bir oyuncaktan bile ülkemizin geleceği adına sorumluyuz.

Gülümseyin sevgili çocuklar, geleceğe hep umutla, inançla gülümseyerek bakın. Çünkü, sizler geleceğin kahramanları olacak, ileride bizlerden daha büyük projelere imza atacak ve dünya barışına önemli katkılar sağlayacaksınız.

23 Nisan, bu ülkede her çocuğun üzerine doğar doğmaz iliştirilmiş ve oradan asla alınamayacak bir bağımsızlık hediyesidir. YÜZYILLAR BOYUNCA YAŞA 23 NİSAN!!!. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.