
İzmir’in Beydağ ilçesinde 71 yaşındaki Mehmet Ö., sahipsiz bir köpeğe tüfekle ateş etmeye çalışırken saçmalar yoldan geçen bir çifte isabet etti. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, diğer kişi yaralandı.
Olay, Erikli Mahallesi’nde meydana geldi. Şüpheli Mehmet Ö., evinin bahçesindeki kümeste tavukları yediği gerekçesiyle sahipsiz bir köpeğe ateş açmak istedi. Bu sırada yoldan geçen Adem I. (74) ve eşi Şenay I. (69) saçmalardan etkilendi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar önce Beydağ Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ardından Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şenay I. müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Adem I.’nin hayati tehlikesi bulunmuyor.
Olayın ardından Mehmet Ö., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. (RABİA SENA ŞAŞMAZ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.