AyFm 100.5
  • 27 Aralık 2014, Cumartesi 11:50

'Genç Düşünce Projesi'ni Ayyıldız'a tanıttılar

İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle yürüttüğü “Genç Düşünce Projesi” Vali Erol Ayyıldız’a tanıtıldı.

Valilik makamında gerçekleşen tanıtım toplantısına İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Başkanı Murat Yılmaz, Proje Koordinatörü Ayhan Karakuş, Proje Eğitmeni Durmuş Uysal, Konukevi Müdürü Ali Aktaş ve Proje ekibinde yer alan Musa Turan, Burak Şengül, Rufayi Yılmaz, Mustafa Tarık Yüzlek, Eyüp Altınışık katıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Başkanı Murat Yılmaz; proje kapsamında üniversite ve lise gençliğine yönelik olarak 6 yazar 6 kitap tanıma, okuma gurupları, geziler, kişisel gelişim seminerleri, madde bağımlılığıyla mücadele, İngilizce ve Arapça dil kursları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetler, konferanslar, tarih ve medeniyet ekseninde faaliyetler yapılacağı belirtti.

Vali Erol Ayyıldız da, Aydın’da gençlere yönelik faydalı bir projenin yürütülecek olmasından son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çalışmalarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. (İHA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.