AyFm 100.5
  • 25 Haziran 2025, Çarşamba 18:15

Aydın'da tacizle suçlanan amca ile baba adliyede mağdur kıza saldırdı

Aydın’da yeğenini taciz ettiği gerekçesiyle ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçundan yargılanan amca S.K.’nin davası Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Baba T.K. ile sanık amca S.K. duruşma çıkışı koridorda bekleyen mağdur genç kıza ‘Sen özelimizi başkalarına mı anlatıyorsun?’ diyerek darp girişiminde bulundu.

Aydın’ın Germencik İlçesine bağlı Ortaklar Mahallesinde meydana gelen olayda, amcası tarafından 2020 yılından beri taciz edildiğini ifade eden genç kız, amcası tarafından taciz edildiğini annesine 2023 yılında anlatarak amcasından şikayetçi oldu. Amca S.K. hakkında ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçundan dava açıldı.

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz yargılanan sanık S.K. geçen celse suçlamaları kabul etmediğini, yengesinin kendisini ve annesini sevmediğini bu yüzden iftira attıklarını belirtmişti. Aralarında mirastan kaynaklı husumet olduğunu da ifade eden S.K., yengesi H.K.’nin kızını bu şekilde ifade vermeye zorladığını belirtmişti.

Bugün görülen duruşmada baba T.K. ise eşinin yalan söylediğini ifade ederek, “Eşimle çocuklar konusunda anlaşamıyoruz. Ben evlatlarımı istediğim gibi yetiştiremedim. Eşim zaten annemi de kardeşimi de sevmez. Böyle bir durum vardı madem kızım niye 2020 yılından beri anlatmamış. Kardeşime iftira atıyorlar. Kızım annesi yüzünden böyle konuşuyor. Kızımın başka erkek arkadaşları da oluyordu. Suçu kardeşime atmaya çalışmadıklarını nerden bileceğim” dedi.

Okulda konuyu ilk anlattığı arkadaşı ile öğretmeni tanık olarak dinlendi. Tanıklar mağdur genç kızın olayı 2023 yılında anlattığını ifade ederek sadece amcası tarafından taciz edildiğini ve bunu en yakın zamanda annesine anlatarak şikayette bulunacağını söylediğini belirttiler.

İleri bir tarihe ertelenen duruşmanın ardından, genç kızın okulda öğretmenine ve arkadaşına yaşadıklarını anlatmasına sinirlenen baba T.K. ile amca S.K. adliye koridorunda bekleyen mağdur genç kızın yanına giderek, ‘Sen bizim özelimizi başkalarına mı anlatıyorsun?’ diyerek darp girişimde bulundu. (SELİNAY MUTLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.