
Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri, ilkokul ve anaokulu öğrencilerine trafik kurallarını uygulamalı olarak anlattı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın “2024-2025 Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri” genelgesi kapsamında Yılmazköy İlkokulu ve Anaokulu’nda eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.
Etkinlikte 46 ilkokul ve 4 anaokulu öğrencisine; önce yaya eğitimi, genel trafik kuralları, okul servislerine inme-binme kuralları, bisiklet sürme kuralları, emniyet kemeri kullanmanın önemi ve yaya ile okul geçitlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.
Jandarma ekipleri, öğrencilerin huzur ve güvenliği için bu tür faaliyetlerin aralıksız süreceğini vurguladı. (ALİYE TAŞ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.