Takip Et

SON DAKİKA

Aydın esnafının yeni Başkanı Künkçü oldu

15 Mayıs 2022, Pazar 17:35

     


Aydın Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğinin seçimli Olağan Genel Kurulunda yeni Başkan Muhammet Ali Künkçü oldu.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Aydın Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’nin (AYESOB) 33. Seçimli Olağan Genel Kurulu, Birlik Binası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, AYESOB eski Başkanı Hulusi Akşit ile mevcut yönetim, birliğe bağlı oda başkanları ve delegeler katıldı.

Genel Kurulda mevcut Başkan Selahittin Çetindoğan ile rakibi Muhammet Ali Künkcü, yönetimleri ile birlikte delegeleri karşıladı. Çoğunluğun sağlanması ile birlikte genel kurula geçildi. Genel Kurulun Divan Başkanı olarak Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği görev aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinin görüşülerek oylanmasının ardından Dilek ve Temenniler bölümünde konuşan Birlik eski Başkanı Hulusi Akşit, katılımcılardan helallik istedi. Muhammet Ali Künkcü yaptığı konuşmada, Demirciler Odası Başkanı olarak yaptığı hizmetlerden söz ederek, seçildiği takdirde yapmak istediği projeleri anlattı. Selahittin Çetindoğan da, esnafın birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğunu dönemde olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Yapılan seçimlerde 592 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 324'ünü alan Muhammet Ali Künkçü, AYESOB'un yeni Başkanı seçildi. Selahittin Çetindoğan'ın listesi de 266 oyda kaldı.

YENİ YÖNETİM

Yapılan seçimler sonucu AYESOB Başkanı olarak seçilen Muhammet Ali Künkçü başkanlığındaki yeni yönetim: Uğur Ambarlı, Salih Kozalı, Olcay Akyıldız, Ahmet Tokmakoğlu, Murat Elgin, Adnan Tuncer, Yüksel Sabancı ve Hüdayi Tosun’dan oluştu. Denetim Kurulu'na ise, Ufuk Akay, Hayrettin Türemen, Mehmet Akyol, Şeref Başar ve Mehmet Tezcan seçildi. Disiplin Kurulu’nda da Şerife Demir, Ferdi Bozkurt, Mustafa Gökay Polat, Fatih Ercan ve Hüseyin Akgül yer aldı. (MEHMET AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler