Takip Et

/>

SON DAKİKA

Önce polis karısını, sonra kendini vurdu

29 Eylül 2016, Perşembe 23:13

     


Nazilli'de polis memuru olan Safiye Gedik (35) ile kocası Engin Gedik (37) arasından bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Engin Gedik, polis memuru olan karısının silahını alarak önce karısını sonra kendisini vurdu. Engin ve Safiye Gedik, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Yeni mahalle Ordu Caddesi 107 numaralı apartmanın 3’üncü katında saat: 21.20 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde göreve başlayan polis memuru Safiye Gedik (35) ile Devlet Demiryolları’nda hareket memuru olarak görev yapan kocası Engin Gedik (37), arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından polis memuru Safiye Gedik, 155 Polis İmdat hattını arayarak meslektaşlarından yardım istedi. Karısının polisi araması üzerine öfkelenen Engin Gedik, karısının beylik tabancasını alarak çenesinin alt kısmından ateş ettikten sonra kendi çenesine dayadığı tabancayı ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Safiye Gedik’in boğazından giren merminin kaşından çıktığı öğrenilirken, Engin Gedik’in de çenesinden giren merminin alnından çıktığı belirlendi. İkisi de ağır yaralı olan karı- koca ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Safiye ve Engin Gedik’in hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Engin Gedik’in ikinci evliliği olduğu öğrenildi. Olayın ardından, olay yerinde inceleme başlatıldı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir de hastaneye gelerek, bilgi aldı.

AYNI APARTMAN

Olayın yaşandığı Mimoza Apartmanı’nda yaşayanların iki sene önce de bir cinayete tanıklık ettikleri ortaya çıktı. 12 Aralık 2014 günü gerçekleşen olayda Nazilli Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olan Ayşegül Kurtuluş, aynı hastanede biyokimya uzmanı olarak görev yapan doktor eşi Hasan Kurtuluş (45) tarafından 35 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. (CEM ULUCAN)

HAYATI KURTULDU AMA DÜNYASI KARARDI

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler