Takip Et

/>

SON DAKİKA

“CHP’liler iftiralarıyla bizi yıldıramaz, yolumuzdan döndüremez”

22 Mart 2024, Cuma 16:19
Son güncelleme: 22 Mart 2024, Cuma 16:27

     


İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, CHP Yenipazar İlçe Örgütünün iftiraları ile karşı karşıya olduklarını belirterek, “CHP’liler iftiralarıyla bizi yıldıramazlar, yolumuzdan döndüremez” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça, siyasetin harareti de yükselmeye başladı. CHP Yenipazar İlçe Örgütü mensuplarının yalana başvurduklarını belirten İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, Belediye Başkan Adayları İlknur Karaduman’ın son gün adaylıktan çekileceği ve AK Partili Kıvanç İşbilen’e destekleyeceği yönünde iftira üretildiğini dikkat çekti.

“SİYASİ ETİK VE AHLAKTAN YOKSUN BU DAVRANIŞI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Sakin Şehir Yenipazar’da siyasi çekişmeler nedeniyle hareketlenmesi dikkat çekerken İYİ Parti İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, sert bir dille CHP’lilere eleştirdi. Başkan İnceoğlu, CHP’lilerin “çamur at izi kalsın” siyasetine başvurduğunu belirterek, “Aslı astarı olmayan iftiralarla bizi yıldıramazlar, yolumuzdan döndüremezler. İYİ Parti'nin Yenipazar’daki hızlı yükselişinden rahatsız olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve Başkan Adayı karalama kampanyası başlattığını üzülerek belirtmek isterim. Bugüne kadar ittifak yaptığımız ve seçmenden oy istediğimiz bu parti saha çalışmaları esnasında çaldıkları her kapıda vatandaşlara, ‘İYİ Parti'nin Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlknur Karaduman son gün adaylıktan çekilip teşkilatı ile beraber AK Parti'nin adayı olan Kıvanç İşbilen'e destekleyecek’ yönünde dedi kodu üreterek seçmenin kafasına karıştırmaktadırlar. Siyasi etik ve ahlaktan yoksun bu davranışı şiddetle kınıyoruz.2023 Mayıs seçimlerinde beraber aynı adaya oy istediğimiz CHP ilçe örgütünün bu tür davranış içine girmesi düşündürücüdür” diye konuştu. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler