AyFm 100.5
  • 11 Haziran 2014, Çarşamba 15:50

Çerçioğlu'na Aydınspor 1923 forması

AYDİNSPOR 1923 YÖNETİMİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ. ÇERÇİOĞLU, BÜTÜN AYDINLILARI TAKIMA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDERKEN, YÖNETİME DE TAKIMI AYDIN’IN TAMAMININ KUCAKLAMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPMASINI İSTEDİ.

Aydinspor 1923 yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Çerçioğlu, bütün Aydınlıları takıma sahip çıkmaya davet ederken, yönetime de takımı Aydın’ın tamamının kucaklaması için çalışmalar yapmasını istedi.

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şahin Kaya, Aydın’da 'Büyük Aydın Spor' olgusunu oluşturabilmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki günlerde amatör spor kulüpleri ile çeşitli toplantılar yapıp Aydın’daki bazı amatör kulüpleri Aydınspor 1923’ün alt yapı takımı yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Özlem Çerçioğlu da, Aydınspor 1923’ün büyükşehir ile birlikte Kuşadası’ndan Buharkent’e kadar tüm Aydın’ın takımı olduğunu, bütün Aydınlıların bu takıma sahip çıkması gerektiğini dikkat çekti. Yönetimin bütün Aydın’ı kucaklayıcı projeler geliştirip takıma bütün Aydın’a mal etmesini isteyen Başkan Çerçioğlu, siyah beyazlı renklere bugüne kadar verdiği manevi desteğin devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette Aydınspor 1923 yönetimi Özlem Çerçioğlu’na 09 numaralı üzerinde Özlem Çerçioğlu yazılı siyah beyazlı forma hediye etti. (RAMAZAN AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.