AyFm 100.5
  • 7 Ekim 2013, Pazartesi 11:54

Babasının kaptan çıktığı maçta oğlu iki gol attı

Serkan, Şevki Sert

Birinci Amatör Küme 3. Grup’ta Mevlanaspor’un Kardeşköyspor’a 4-2 mağlup olduğu maçta Mevlanaspor’da Takım Kaptanı çıkan Serkan Sert’in forvet oğlu Şevki Sert iki gol atma sevinci yaşadı.

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da geçtiğimiz hafta sonu Mevlanaspor ile Kardeşköyspor arasında oynanan üçüncü hafta karşılaşmada, Mevlanaspor’da sahaya Takım Kaptanı olarak çıkan Serkan Sert’in oğlu Şevki Sert ile birlikte baba-oğul ilk 11’de yer aldı. Maçta Kaptan Serkan, her topla buluştuğunda topu oğlu Şevki ile buluşturmaya çalışması dikkat çekti. Maçın 33. dakikasında Kardeşköy’lü Mert’in attığı golle 1-0 geriye düşen Mevlanaspor, 39 ve 42’de Şevki’nin attığı gollerle 2-1 öne geçirdiği maçta, ilk yarıyı 2-1 öne tamamlamıştı. İkinci yarıda yediği gollerle de Mevlanaspor sahadan 4-2 mağlup ayrılmıştı.

37 yaşında olan orta saha Serkan Sert, 18 yaşındaki forvet oyuncusu oğlu Şevki Sert ile birlikte yeşil sahalarda aynı takımda ter dökmenin her baba ile oğla nasip olmayacağını belirtti.

Kaptan Serkan, yaşı elverdikçe oğlu ile birlikte birkaç yıl daha birlikte futbol oynamak istediğini açıklarken, oğlu Şevki ise babası Serkan ile birlikte aynı takımda futbol oynamaktan mutlu olduğunu dile getirdi. (RAMAZAN AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.