
Akçaalan’dan İlk Mesaj: “Birlik ve Beraberliğimizi En Üst Seviyede Tutacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanlığı’nda devir teslim yapıldı. CHP Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığı görevine atanan CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Dursun Evren Akçaalan, görevi Muammer Akmazlar’dan devraldı.
CHP Söke İlçe binasında düzenlenen devir teslim töreninde, önceki başkan Muammer Akmazlar, Akçaalan’a başarı dileğinde bulundu.
Söke CHP İlçe Başkanı Dursun Evren Akçaalan konuşmasında şunları söyledi:
“Muammer Başkanımıza emekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kendisini bırakmayacağız, birlikte çok daha güzel çalışmalar yapacağız. Tecrübesinden faydalanacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri atlatacağız. Baba ocağımızda belediye meclis üyelerimiz, örgütümüz ve Söke halkımızla birlikte siyasi kapkaç yapanlara, halkın iradesini alıp kaçanlara gerekeni yapacağız.
Biz, cumhuriyeti kurmuş bir partiyiz. En zor anlarda dahi birbirimize olan bağlılığımızla ülkemizi uçurumun kenarından alıp çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni ortaya çıkardık. Onuruyla, şerefiyle, ahlakıyla Söke halkının iradesini elinde bulunduran 16 belediye meclis üyemizle birlikte Söke Belediye Meclisi, halkımızın menfaatlerini ve çıkarlarını savunmaya devam edecektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.” (HABER MERKEZİ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.