
Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı Saniye Duman, İncirlik Üssü'nün Amerikan uçaklarına kapatılması için imza kampanyası başlattıklarını bildirdi
Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı Saniye Duman, Adana'da bulunan İncirlik Üssü'nün Amerikan uçaklarına kapatılması gerektiğini söyleyerek, üssün Türk Ordusunun denetimine verilmesi gerektiğini dile getirdi.
Duman, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, "İçinde bulunduğumuz bu günlerde bir vatan savaşı vermekteyiz. Bölücü PKK Terör Örgütü'ne ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadele yapıyoruz" dedi.
Söz konusu terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail'in olduğunu öne süren Duman, "Vatan toprağımız olan İncirlik Üssü'nden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini korumaktadır. Sınır boylarımızda Amerikan tankları PKK'yı desteklemek için namlularını Türkiye'ye çevirmiştir" ifadelerini kullandı.
"İNCİRLİK ÜSSÜ, KOMŞULARIMIZA BİR TEHDİT VE SALDIRI ÜSSÜDÜR"
İncirlik Üssü'nün 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine yataklık ettiğini savunan Duman, "İncirlik üssü, bizim güvenliğimize hizmet etmiyor. Aksine Amerika'nın Türkiye kalesini içeriden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. Deve kuşu gibi kafamızı kuma gömmenin alemi yok. İncirlik Üssü, Türkiye'nin bağrına sokulmuş bir hançerdir" değerlendirmesinde bulundu.
İncirlik Üssünün Türkiye'nin komşularına yönelik bir tehdit ve saldırı üssü olduğunu ileri süren Duman, Suriye, Irak ve İran'ın toprak bütünlüğünün Türkiye'nin de toprak bütünlüğü olduğunu kaydetti.
"Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanına yataklık yapamaz" diyen Duman, "Vatan Partisi olarak kampanya başlatıyoruz. İncirlik Üssü, Amerikan uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü, Türk Ordusu'nun denetimine verilsin" çağrısında bulundu.
"ATAMIZIN EMANETİNİ CANIMIZ PAHASINA KORUYACAĞIZ"
Bir televizyon kanalında Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan hakaretlerle ilgili de konuşan Saniye Duman, şunları kaydetti:
"Bu saldırılar, emperyalist ülkelere karşı başarılı bir mücadele vererek Türkiye Cumhuriyeti'ni kurması nedeniyle tüm dünyanın takdirini kazanmış Atatürk'ün şahsında, cumhuriyetimize açık bir saldırıdır. Yapılan bu iftiraları şiddetle kınıyoruz. Bunu yapanlar, Türk milletinin vicdanında ve yüce Türk yargısı önünde hesap verecektir."
İMZA KAMPANYASI 12 GÜN SÜRECEK
Vatan Partisi olarak cumhuriyetin yılmaz bekçileri olduklarını belirten Duman, "Cumhuriyetimizi yıkmaya çalışanların karşısında Büyük Türk Milleti dimdik durmaktadır. Ulu Önder, 'Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz' diyerek cumhuriyeti bizlere emanet etmiştir. Bizler Atamızın emanetini canımız pahasına koruyacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Duman, İncirlik Üssü'nün kapatılmasıyla ilgili imza kampanyasının 27 Mayıs'a kadar Sevgi Yolu'nda süreceği bilgisini verdi. (KIVANÇ UĞUR)
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.