AyFm 100.5
  • 19 Eylül 2025, Cuma 15:07

ADÜ Nazilli bursla şehidini yaşatıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Mezunlar Derneği, İstanbul Üniversitesi’nde görev başında şehit olan Şeyda Yılmaz’ın adını yaşatmak amacıyla burs programı başlattı. Program, maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere yardım sağlamayı hedefliyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Mezunlar Derneği, mezun öğrencisi Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın anısını yaşatmak ve öğrencilere destek sağlamak amacıyla burs programını hayata geçirdi. Program, fakülte Dekanlığı ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün katkılarıyla kurumsallaştırıldı.

Burs programına katkı sağlamak isteyenler için herhangi bir miktar sınırlaması bulunmuyor. Bağışçılar, istedikleri tutarda burs desteği verebiliyor. Bir öğrencinin bursunu üstlenmek isteyenler için aylık burs tutarı bin TL olarak belirlendi. Bağış yapmak isteyenlerin açıklama kısmına “Bağış” notu yazması yeterli.

BANKA HESAP BİLGİLERİ 

Banka: VakıfBank Nazilli Sanayi Aydın Şubesi
IBAN: TR89 0001 5001 5800 7356 4294 52 (TL)
Alıcı: Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği

Kurumsallaşan “Şehit Yılmaz Burs Programı”, özellikle maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerin eğitim hayatını sürdürmesine katkı sağlayacak. Program, hem öğrencilerin eğitimine destek olurken hem de şehit memurun anısını yaşatmayı amaçlıyor. (İREM DELİCE)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.