Takip Et
  • 6 Haziran 2024, Perşembe 14:14

Köşk’ten “Gazze’yi Unutma!” diye seslendiler

Milli İrade Platformu tarafından, Aydın’ın Köşk İlçesi’nde “Gazze’yi Unutma!” konulu program düzenlendi.

Köşk ilçe merkezi Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda. Milli İrade Platformu Köşk Şubesi tarafından gerçekleşen programa, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, İlçe İlçe Emniyet Amiri İsa Yılmaz, İlçe Müftüsü Nuri İlk Atmış, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Milli İrade Platformu Köşk Şubesi Temsilcisi Davut Madran, “Gazze’yi Unutma!” isimli etkinliğin açılış konuşmasında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin ‘müminler bir binanın tuğlaları, bir vücudun azaları gibidir’ hadis-i şerifince ilk kıblemiz peygamberler şehri Mescid-i Aksa Kudüs, Gazze ve tüm dünyadaki zulmün son bulması ve bu vatanı bize yurt yapan tüm şühedamız için Kur'an'ı Kerim okuyup dualar edeceğiz. Katılımınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Meydanında toplanan kalabalık; Gazze’de yaşanan insanlık dışı katliamı kınadı ve İsrail’in durdurulması için dünya kamuoyuna çağrıda bulundu. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve Filistin’de yaşanan insanlık dışı dramın sergilendiği sinevizyon gösterimi ile devam eden program; edilen dualar ve Milli İrade Platformu Köşk Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Filistin diye bir meselemiz var. Çünkü bizler insanız. Milli İrade Platformu Köşk Şubesi tarafından İlçemizde düzenlenen “Gazze’yi Unutma!” konulu hemşerilerimizle birlikte katıldık. Gazze’de işlenen insanlık suçu son bulana kadar hakkı ve hakikati haykırmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.