
Ortodontist Şirin Yaylalı Altuntaş ile Optimum Kalibrasyon firması sahibi, Aydın Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altuntaş'ın oğlu, Mercan Mavinin kardeşi Poyraz Efe 1 yaşına bastı.
Aymira Otel'de düzenlenen doğum günü partisine dedeler Abdullah Yaylalı, Tuncer Altuntaş, anneanne Serap Yaylalı, babaanne Müjgan Altuntaş ve her iki ailenin yakın dostları katıldı.
"BUGÜN GÜNLERDEN POYRAZ EFE"
İlk yaşını alan Poyraz Efe, gece boyunca ailesinin göz bebeği oldu. Minik Poyraz Efe doğum günü pastasının mumlarını ise ablası Mercan Mavi ile üfledi. Anne Şirin Yaylalı Altuntaş ve babası Ömer Altuntaş da çocuklarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diledi.
Denge Medya Grup ailesi olarak bizler de Poyraz Efe'ye ailesiyle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. (AYŞE YILMAZ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.