Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özel Aydın Batı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

6 Haziran 2022, Pazartesi 12:09

     


Efeler’de hizmete başlayan Özel Aydın Batı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Efeler Doğu Aydın Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan ve kuruculuğunu Diş Hekimleri Adem Çeri ile Tolga Turgut’un yaptığı Özel Aydın Batı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı. Açılış törenine Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Eralp Atay başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

“BU POLİKLİNİĞİN HAYIRLI, UĞURLU OLMASINI DİLERİM”

Açılış töreninde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, öncelikle polikliniği açan genç diş hekimlerini yetiştiren her iki aileye tebrik etti. “Ben öncelikle ülkeye böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için hem Tolga’nın hem de Adem’in ailelerini çok teşekkür ederim. Ülkemize böyle yararlı evlatlar yetiştirdikleri için. Onların bu işyerlerinin hem kendilerine hem ailelerine hem de Efeler halkının ağız ve diş sağlığı konusunda gerekeni yapacaklarını inanıyorum. Bu polikliniğin hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

“BU TARİHTEN İTİBAREN HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

Özel Aydın Batı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortağı Adem Çeri, "Kliniğimiz 2 hekim, 2 personel olarak hizmet verecek. İçerisinde cerrahi uygulamalar ve bilumum uygulamaların olduğu, tüm hizmetleri kapsayan bir klinik olacak Bugün itibariyle de açılışımızı yapmış bulunuyoruz. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile beraber açılışımızı gerçekleştirdik" dedi. Klinik ile ilgili bilgi veren Adem Çeri, "Kliniğimiz, 5 üniteli bir klinik olacak. İçerisinde panoromik röntgenimizin, fotoğraf stüdyomuzun bulunduğu, 320 metrekare alana kurulmuş bir poliklinik. Bünyemizde 2 diş hekimi, 2 personel çalışmakta. İmplant cerrahileri, beyazlatma tedavileri gibi kapsamlı bir tedavi sürecimiz olacak. Efeler halkımıza bu tarihten itibaren hizmet vermeye başlayacağız" diye konuştu.

“AÇILIŞIMIZA ÖZEL ÜCRETSİZ MUAYENE HİZMETİNE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışa özel ücretsiz diş muayenesini bir süre devam edeceklerini dile getiren Diş Hekimi Tolga Turgut, "Bugün, Efeler halkına hizmet vermek üzere Özel Aydın Batı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışını yaptık. Polikliniğimiz, bünyesinde 5 ünite, panoromik röntgen cihazı ve uzman hekim kadrosu ile bundan sonrasında hizmete devam edecek. Burada pedodonti uygulamaları, ortodonti tedavileri, periodontoloji tedavileri gibi diş hekimliğinde pek çok dalda tüm hizmetleri halkımıza sunacağız. Halkımıza ağız ve diş sağlığı bilincini yerleştirebilmek, insanların güvenle gülümseyebilmesi için açılışımıza özel ücretsiz muayene hizmetine de devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Açılış kurdelesini kesen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, poliklinik hakkında bilgi aldı. Başkan Atay, polikliniğin iç tasarımını yapan Mimar İrem Özkaya’yı tebrik ederek, tasarımından dolayı kendisini kutladı. Daha sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. (ORKİDE ÜLKER) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler