
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, okul yararına kermes düzenledi.
Didim’de geleceğin turizmcilerini yetiştiren Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu tarafından Didim Merkez Cami önünde düzenlenen kermese, Didim halkı büyük ilgi gösterdi. Kermeste öğrencilerinin hazırladığı yiyecekler, satışa sunuldu. Aşçılık Programı öğrencileri, kurulan stantlarda kendi yapmış oldukları yiyecekleri satarak, okul yararına gelir elde etti. Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Elemanı Berat Gevşek ve bir grup öğrencinin organize ettiği etkinliğe, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz, öğretim elemanları, vatandaşlar ve öğrenciler katılımlarıyla destek verdi.
Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Elemanı Berat Gevşek, kermesi okul yararına düzenlediklerini belirterek, “Burada öğrencilerimizin yapmış oldukları ürünleri, stantlarımızda tanıtarak halka sunuyoruz. Kermeste iyi bir satış elde ettik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Didim Meslek Yüksekokulu olarak bu tür etkinlikler içerisinde her zaman yer alacağız” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.