Takip Et

SON DAKİKA

Manisa'da AK Parti'li kadınlardan kadına şiddete tepki

25 Kasım 2021, Perşembe 15:37

     


AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, kadına yönelik şiddetin siyaset yapılmayacak kadar hassas ve insani bir konu olduğunu bildirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yavaş, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddetin sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada bir sorun olduğunu söyledi.

AK Parti olarak her zaman kadına şiddetle mücadele ettiklerini kaydeden Yavaş, şöyle konuştu:

"Toplumumuzu derinden etkileyen şiddet konusunun temeline inildiğinde çözümün topyekun mücadele ile sağlanacağına inanıyoruz. Öyle ki kadına yönelik şiddet konusu, üzerinden siyaset yapılmayacak kadar hassas ve insani bir konudur. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı’nın dördüncüsünü açıkladı. Ardından boşanmış eşe karşı işlenen şiddet suçuna da ağırlaştırıcı hükümler getirilmesi dördüncü Yargı Paketinde düzenlendi. Attığımız tüm bu adımlar, kadına yönelik şiddet konusundaki kararlılığımızın en iyi göstergesidir."

Açıklamada İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan ve partililer de yer aldı. (AA)







 
Son Eklenen Haberler