
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için kente geldi. Saat 20.00'da başlaması planlanan miting için CHP'liler Atatürk Kent Meydanını doldurmaya başladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün saat 20.00'da gerçekleştirilecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için Aydın’a geldi. Özel’i havalimanında CHP Aydın milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP Aydın il başkanı ve parti mensupları karşıladı.
Genel Başkan Özel, ilk olarak Aydın İl Başkanlığı binasını ziyaret etti. Ardından Efeler Belediyesi'ni ziyaret edeceği ifade edilen Özgür Özel saat 20.00'da da Atatürk Kent Meydanı'nda miting gerçekleştirecek. Mitingin başlamasına yaklaşık 1 saat kala CHP'liler Atatürk Kent Meydanını doldurmaya başladı.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.