
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Didim, Germencik ve Bozdoğan ilçelerinde işlenmeyen tarım arazilerine ait listeleri 5 gün süreyle ilan etti
5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve İşlenmeyen Tarım Arazilerinin Tarımsal Amaçlı Kiraya Verilmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında; Didim ve Germencik ilçeleri Arazi Tespit Komisyonu tarafından hazırlanan ilk yıl işlenmeyen tarım arazileri listesi ile Bozdoğan ilçesi Arazi Tespit Komisyonu tarafından üst üste iki yıl işlenmeyen tarım arazileri listesi, 01/09/2025 tarihi itibarıyla 5 gün süreyle hem mahallede hem de web sitesinde ilan edildi.
İlan edilen listelere ilişkin itirazların, yazılı olarak mahalledeki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yapılacağı bilgisi paylaşıldı. İtiraz süresinin ise listelerin ilan tarihinden itibaren 5 olduğu vurgulandı. (İREM DELİCE)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.