AyFm 100.5
  • 12 Nisan 2013, Cuma 15:26

Bozdoğan METEM, şampiyonluğu istiyor

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor Projesi” kapsamında düzenlenen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası’nda yarı final ve final maçları bu hafta sonu oynanacak. Yarı finalde mücadele edecek olan Bozdoğan İsmet Sezgin Anadolu Teknik Lise ve METEM öğretmenleri, şampiyonluk hedefliyor.


İlk maçında Haydere YİBO’yu 4-2 yenen İsmet Sezgin ATL, METEM, daha sonra Efeler Ortaokulu’nu 12-4 ve Umurlu Şehir Rıfat Tunçbilek Ortaokulu’nu 8-1 mağlup ederek yarı finale çıkmıştı.


Futbol Takımının Yöneticisi Veysel Kasapoğlu, “Arkadaşlarımız büyük bir özveri ve emekle hafta sonu ardı ardına üç maç yapıp üçünü de kazandı. Yarı finale kadar yükseldik. Bu kadar mücadeleden sonrada öğretmen arkadaşlarımızın kupayı okulumuza, Bozdoğan’a getireceğine inanıyoruz” dedi. 


YARI FİNAL VE FİNAL MAÇLARI PAZAR GÜNÜ
Pazar günü Hacı Celal Oto Ortaokulu’ndaki Yurdunal Halı Saha’da oynanacak olan yarı final müsabakalarında saat 10.00’da İncirliova Spor Lisesi ile Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi, saat 11.15’te de Bozdoğan İsmet Sezgin ATL METEM ile de Köşk Başçayır Ortaokulu karşılaşacak. Bu maçlardan galip ayrılan takımlar saat 17.00’da şampiyonluk maçı oynayacak. (HAKAN AKIN/HEDEF AJANS)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.