Takip Et
  • 11 Kasım 2023, Cumartesi 13:22

Söke'de fidanlar toprakla buluştu

Söke Millî Ağaçlandırma Günü'ne duyarsız kalmadı

Aydın'ın Söke ilçesinde Adnan Menderes ve Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesi ağaçlandırıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ülke genelinde 2023 farklı noktada gerçekleştirilen Cumhuriyet Ormanı oluşturma projesi kapsamında Söke'de de Adnan Menderes ve Cafer Efe Mesleki venTeknik Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında hizmete giren Yenicami Mahallesi Etap Sitesi'ndeki okulun henüz boş olan bahçesine Söke Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Zeki Benhuri, öğretmen ve öğrenciler ile fidan dikti.

Söke İlçe Orman Şefi Altuğ Deniz, törende yaptığı konuşmada Milli Ağaçlandırma Günü'nde Söke'de mavi servi, kara servi, çınar, akçaağaç ve sofurat cinsi 100 adet fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.

Söke'deki Ağaçlandırma Günü etkinliklerine eşi Ferahil Akça ile katılarak fidan diken Kaymakam Ali Akça, öğrencilerden diktikleri ağaçları korumalarını isteyerek ağaç sevgisi ve ağaçlandırmanın önemine dikkat çekti. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.