
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'nin isimliklerinin çöpe atılması üzerine AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem konuya ilişkin açıklama yaptı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde AK Parti üyelerinin davranışları tepki çekmişti. Başkan Erdem, olayı 'yakışıksız davranışlar' olarak nitelendirirken partinin kurumsal kimliği ile de bağdaşmadığını vurguladı. Erdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''TASVİP ETMEDİĞİMİZ HAREKETLER''
''Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na yapılan ziyaret sonrasında, beraberimizde bulunan çok sayıda partilimizle belediye meclis toplantı salonuna geçtiğimiz esnada, asla tasvip etmediğimiz bir hareket yaşanmıştır. Partimize mensup bir üyemizin CHP kartlarını masanın altına koyması, AK Parti’nin kurumsal kimliğiyle bağdaşmayan, yanlış ve yakışıksız bir davranıştır.
''PARTİMİZİN DEĞERLERİNİ YANSITMIYOR''
Bizler, her siyasi görüşe ve her partiye saygı duyan bir anlayışa sahibiz. Bu tür davranışların partimizin değerlerini yansıtmadığını özellikle ifade etmek isterim. AK Parti, her zaman siyasette nezaketin, saygının ve demokratik olgunluğun temsilcisi olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
''GEREKEN YAPILACAK''
Parti disiplini çerçevesinde bu olayla ilgili gerekli adımlar atılacak, sürecin gereği neyse yerine getirilecektir. Kamuoyunun bilmesini isterim ki bu münferit olay, AK Parti Aydın teşkilatımızın yaklaşımını temsil etmemektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' (HABER MERKEZİ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.