Takip Et
  • 5 Nisan 2024, Cuma 17:22

Başkan Güler mazbatasını aldı

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde gerçekleşen yerel seçimlerde tekrar Başkan seçilen AK Partili Nuri Güler, mazbatasını aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

31 Mart Yerel Seçimlerinde aldığı 7 bin 674 oy ve en yakın rakibi CHP’li Alper Aydoğan’a 3 bin 116 fark atan Nuri Güler, ikinci dönem için güven tazelemişti. Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanan 10 Belediye Meclisi üyesi ile birlikte Aydın Adliyesi’ne gelen Başkan Nuri Güler, İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı.

2019 yılında Köşk Belediye Başkanı seçilen Nuri Güler, yeni dönemde de hizmete kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, “Sizlerin teveccühünün ve güveninin simgesi olan Köşk Belediye Başkanlığı Mazbatasını alarak görevimize yeniden başladık. Şimdi vakit; birlik ve beraberlik içinde ayırım yapmaksızın 7'den 70'e ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet etme, onların dertleriyle dertlenme vaktidir. Yerel seçim sürecinde bizimle birlikte yol yürüyen gönüldaşlarımıza, Cumhur İttifakı İlçe Teşkilatlatımıza ve bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hizmet için çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ

Yapılan yerel seçimlerde Köşk Belediye Meclisi’nde bulunan 15 sandalyenin 5’ini CHP, 10’unu da Cumhur İttifakı kazandı. Başkan Güler ile birlikte mazbatalarını alan Belediye Müclis Üyeleri ise şunlar; Mehmet Ünver (kontenjan), Okşan Ergen (kontenjan), Halil Koçyiğit, Mustafa Latif Orhan, Halil İbrahim Akay, Hızır Demirci, Mustafa Gökcük, Mustafa Ali Şahan, Bilal Dede ve Mehmet Kesin. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.