
Aydın’da Doğa Evleri projesiyle inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, hayata geçireceği Doğa Evleri 2. Etap Projesi ile Aydınlılara modern ve doğal bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor. Doğa Evleri ile Aydınlıların yaşamına mutluluk kattıklarını belirten Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, Doğa Evleri 2. Etap Projesi ile kente değer katacaklarını söyledi.
Sektördeki 16 yıllık tecrübesiyle İzmir ve Didim’de önemli projelere imza atan Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri projesiyle Aydın’da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırdı. Doğa Evleri Projesi 2012 yılında Aydınlıların karşısına çıkan Mavi Ege İnşaat, 2. Etap Projesi ile prestijli konutlara imza atacak. Doğa Evleri’nin farklı mimarisi ile ön plana çıkan bir yapı olduğuna dikkat çeken Bal, “Doğa Evleri projemizin ilk ayağında Mimar Sinan Mahallesi’nde 2,5 dönüm arazi üzerinde 4 blokta 24 daire inşa ettik ve teslimini gerçekleştirdik. Mavi Ege İnşaat olarak Doğa Evleri 2. Etap Projemiz ile yeniden Aydınlıların karşısına çıkıyoruz. Bu projemiz ile Aydınlılara modern ve doğal bir yaşama sunmakla birlikte kente de değer katacağız” dedi.
ÖDEME KOLAYLIĞI
Doğa Evleri 2. Etap Projesi hakkında bilgi veren Bal, şunları söyledi:
“Mimar Sinan Mahallesi’nde 12 daire olarak projelendirilen Doğa Evleri 2.Etap projesi ilk etabında kalite standartlarında yenilenmiş bir mimari ile daha geniş metrekarelerle sunuma hazırlanıyor. Özellikle dubleks dairelerin teraslı olarak projelendirilmesi Doğa Evleri’nin ikinci etabına ayrı bir özellik kazandırıyor. Ayrıca her daireye ait depo alanları ve doğalgaz ısıtma sisteminin olması da projeye değer katıyor. Dairelerin büyüklüğü 145 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Daireler ısı ve ses izolasyonu, ahşap kaplamalı çelik kapı, masif iç doğramalar, birinci sınıf laminant, merkezi sistem ısıtma, banyolarda özel dizayn hilton, balkon korkulukları alüminyum ve gizli aydınlatma bulunuyor. Diğer taraftan Doğa Evleri 2. Etap Projesi’nde kameralı güvenlik sistemi, görüntülü diafon, otopark, merkezi uydu sistemi mevcuttur. Deprem yönetmeliğine uygun 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine müşterilerimiz yüzde 30 peşinatla kendilerinin belirleyeceği esnek ödeme planı ile sahip olabilir.”
İSTER OFİS İSTER EV
Mavi Ege İnşaat olarak Efeler’de 1+1 modern daireler inşa edeceklerini kaydeden Bal, “Mavi Ege İnşaat’ın Aydın’daki bir diğer projesi Ege Suites Efeler ilçesinde 49 daireden oluşan 1 oda 1 salon stüdyo daireler. İster ofis ister konut olarak kullanılabilecek 1+1 modern daireler Adnan Menderes Bulvarı’na yürüme mesafesinde konumlanıyor. Mavi Ege İnşaat, Efeler’de uzun yıllardır eksikliği hissedilen stüdyo daire gereksinimine cevap veren bu projesinde de kaliteli anlayışını üst düzeyde tutuyor” ifadelerini kullandı. (GAMZE KORKMAZ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.