
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Didim İlçe Başkanlığı, ilçe kongresi öncesi delege seçim takvimini duyurdu. 27 Ağustos’ta başlayacak seçimlerde merkez ve taşra mahallelerde üyeler sandık başına gidecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanlığı, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde delege seçimlerinin tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre delege seçimleri 27 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 31 Ağustos Pazar günü sona erecek.
İlk oy kullanma günü 27 Ağustos Çarşamba olarak belirlendi. Eski Belediye Düğün Salonunda, 09:00-17:00 saatleri arasında Hisar, Cumhuriyet ve Mavişehir mahalleleri üyeleri sandığa gidecek.
28 Ağustos Perşembe günü ise Yeni Mahalle ve Mersindere üyeleri aynı saat aralığında oy kullanacak. 29 Ağustos Cuma günü, Efeler Mahallesi üyeleri sandık başında olacak.
Merkez mahallelerin seçim süreci 31 Ağustos Pazar günü tamamlanacak. Bu tarihte 09:00-17:00 saatleri arasında Çamlık ve Altınkum mahalleleri üyeleri oylarını verecek.
MERKEZ DIŞI MAHALLELER
Taşra mahallelerde delege seçimleri 31 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Oy kullanma noktaları ise şu şekilde belirlendi:
Akbük: Türkan Saylan Kültür Merkezi
Akköy: Pazar Yeri Kahvesi
Akyeniköy: Mustafa Yıldırım Kahvesi
Balat ve Batıköy: Hüseyin Yılmazkaya Kahvesi
Denizköy: Denizköy Kahvesi
Fevzipaşa: Uslu Çay Bahçesi
Yalıköy: Yalıköy Köy Evi
Her mahallede üyeler 09:00-17:00 saatleri arasında oylarını kullanabilecek.
Delege seçimlerinde yarışacak listeler
Seçimlerde Dilaver Demir’in beyaz listesi ile Seyit Ali Turgut’un kırmızı listesi yarışacak. (İREM DELİCE)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.