AyFm 100.5
  • 25 Ağustos 2025, Pazartesi 13:01

AYTO'dan üniversite öğrencilerine destek

Aydın Ticaret Odası, üniversite öğrencilerine yönelik geri ödemeli kredi ve şehit yakınlarına karşılıksız burs imkanı sunuyor. Başvurular 25 Ağustos 2025’te başlayacak ve 22 Eylül 2025’te sona erecek.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına destek olmak amacıyla öğrenci kredisi ve burs başvurularını almaya hazırlanıyor. Başvurular 25 Ağustos 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 22 Eylül 2025 Pazartesi günü saat 17.30’da sona erecek.

Kriterlere uygun görülen öğrencilere aylık 2 bin 500 TL geri ödemeli kredi verilecek. Krediler, her yıl Ekim-Mayıs ayları arasında toplam 8 ay süreyle ödenecek.
Bunun yanı sıra şehit çocukları ve birinci derece yakınlarına karşılıksız 2.500 TL burs imkanı sağlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kredi ve burs imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler için şu şartlar aranıyor:

T.C. vatandaşı olmak, en az 4 yıllık bir üniversitede kayıtlı bulunmak (açıköğretim öğrencileri kabul edilmiyor),
mali yönden krediye ihtiyaç duymak, herhangi bir hapis cezası, kesinleşmiş adli sicil kaydı veya disiplin cezasının bulunmaması, başvuru belgelerini usulüne uygun şekilde doldurmak, Aydın il sınırları içinde doğmuş olmak veya en az 10 yıldır Aydın’da ikamet etmek, Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi olmamak.

BAŞVURU YERİ VE DETAYLAR 

Başvurular, Aydın Ticaret Odası binasında (Ilıcabaşı Mahallesi Denizli Bulvarı No:89 Efeler/AYDIN) şahsen yapılacak.
Öğrencilerin gerekli başvuru formlarını bizzat Aydın Ticaret Odası’ndan almaları gerekiyor.
Detaylı bilgi için 0256 218 09 09 (dahili 119) numaralı telefon aranabilecek. (İREM DELİCE)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.