
Türkiye Triatlon Federasyonu’nun 2017 takvimindeki ilk yarışı olan Marmaris Duatlonu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. 20 kulüpten yaklaşık 350 sporcunun katıldığı yarışmalarda Kuşadası Belediyesi Spor Kulübü yarışmacısı Yusuf Ateş +19 Yaş kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Marmaris’te düzenlenen 'Marmaris Duatlonu' gerçekleştirildi. 20 kulüpten yaklaşık 350 sporcunun katıldığı turnuvada kıyasıya mücadele yaşandı. Bisiklet ve koşu parkurunda birincilik içi kıyasıya mücadele eden yarışmacılar renkli görüntülere sahne oldu. Zaman zaman aksiliklerin ve kazaların yaşandığı turnuvaya katılan Kuşadası Belediyesi Spor Kulübü +19 Yaş kategorisinde Türkiye ikinciliğini elde etti.
Koşuda rakiplerine büyük fark atan ve bisikletiyle geçirdiği kazaya rağmen mücadele ederek Kuşadası’na Türkiye ikinciliği getiren Yusuf Ateş, başarısını Antrenörü Zerrin Üçkardeşler’e borçlu olduğunu belirtti. Koşu ve bisiklet parkurunda yaşadıklarını heyecanla anlatan Ateş, “Kuşadası’na bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Koşuda rakiplerime büyük fark attım ve bisiklet etabını tek başıma geçtim. Kaza geçirmeme rağmen yarışı bırakmadım. Amacım Türkiye birincisi olmak. Daha çok çalışacağım. Antrenörüm Zerrin Üçkardeşler’e emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. (MEHMET ÇALIK)
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.