Takip Et
  • 3 Mayıs 2024, Cuma 10:45

Mehmet Erol “Baş Başa” programına konuk oldu

Gazeteci Emin Aydın’ın tvDEN’de yayınlanan programı “Baş Başa”nın bu bölümdeki konuğu, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol oldu.

31 Mart seçimlerinden sonra ilk kez bir canlı yayına katılan başkan Mehmet Erol, seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erol “Türkiye'nin genelinde AK Parti olarak ilk kez ikinci partiye düştük. Beklenmeyen bir sonuçtu bizim açımızdan. Aydın'da da biliyorsunuz belediyelerimiz azaldı, mevcut belediyeleri bile alamadık. Bu anlamda çok üzücü bir sonuç bizim açımızdan ama Buharkent açısından bakarsak Buharkent'te zaten ben seçimlere girerken de öncesinde de bizimle ilgili hiçbir tereddüt yaşamamıştım” diye konuştu.

Buharkent Belediye Başkanı Erol “Türkiye'deki konjonktür neyse ortaya çıkan tablo neyse bize de yansıdı. Sandığa gitmeyen seçmen tabii Buharkent'te de vardı, hayat pahalılığı Buharkent'te de vardı. Emekliler Buharkent'te de var biliyorsunuz. Öngördüğümüz oy oranının altında aldık ancak seçimi kazanmasını da bildik” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.