Takip Et

SON DAKİKA

Ford Lease ile araba kiralamak artık çok avantajlı

23 Eylül 2021, Perşembe 17:21

     


Ford Aydın Bayii Zafer Otomotiv, yeni araç kiralama sistemi Ford Lease ile işletmelere uzun dönem araç kiralamalarında çok uygun fiyatlar sunuyor. İşletmeler, aylık 2.246 TL’den başlayan fiyatlarla araç kiralama yapabiliyor.

Ford Lease araç kiralama hakkında bilgi veren Ford Aydın Bayii Zafer Otomotiv Satış Müdürü Serkan Kılcı, “Ford’un araç kiralama uygulaması Ford Lease, Aydın’da araç kiralamak isteyen firmalar tarafından önemli derecede talep görmeye başladı. KOBİ’ler, esnaflar ve vergi levhası olan 1 ve ya daha fazla araç kiralamak isteyen işletmeler, Ford Lease’den 24, 36 ve 48 aylık periyotlarda çok uygun fiyatlarla yararlanabiliyor. Araç kiralama bedelinin tamamı gider olarak kaydedilebiliyor. Aracın kiralama süreci boyunca bakım, onarım, lastik gibi giderleri bize ait. Müşteriler kaza veya arıza durumlarında hiçbir şekilde araçsız kalmıyor. Aydın’da Yeni Ford araç almak isteyen işletmelerden bazıları, yeni bir araç almak yerine işletme sermayesini düşünerek Ford Lease ile kiralama yöntemini kullanmaya başladı” diye konuştu.

UYGUN FİYAT FIRSATI

En az 24 aydan başlayan uzun dönem kiralamalarında Ford Lease’in avantajlı fiyatlar ve ayrıcalıklı kiralamalar sunduğunu, işletmelerin Ford’un hem binek, hem de ticari araçlarından kiralama yapabildiğini belirten Serkan Kılcı, “Ford Lease ayrıcalıklı ve avantajlı kiralama sayesinde Tourneo Courier 2.246 TL’den başlayan aylık kira bedelleri ile kiralanabiliyor” dedi.
 







 
Son Eklenen Haberler