Takip Et
  • 23 Mart 2020, Pazartesi 17:43

“Lütfen Salı Pazarı'na gelmeyin”

Koronavirüs tehdidinin önlenmesi amacıyla 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaları yasaklanırken, Bozdoğan Kaymakamı Yasin Ardıç, “65 yaş üstü vatandaşlarımız lütfen Salı Pazarına gelmesin. İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığı ile karşılanacaktır” dedi.

GÜNCEL HABER GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da en fazla mahalleye sahip ilçelerden birsi olan Bozdoğan’da, Kaymakamlık tarafından vatandaşlara uyarılar yapıldı. Koronavirüs vakasında en fazla etkilenen grup olarak belirlenen 65 yaş üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşlara, Salı günleri ilçede kurulan semt pazarına gelmemeleri yönünde ikazlarda bulunuldu.

“İDARİ YAPTIRIM UYGULANACAKTIR”

Bozdoğan Kaymakamlığı tarafından belediye hoparlöründen, sosyal medyadan ve muhtarlıklara gerekli uyarılar yapıldı. Virüs salgınının en az zararla atlatılması için her türlü önlemlerin alındığını dile getiren Kaymakam Ardıç, “65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçları gruplar halinde Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığı ile karşılanacaktır. Bu vatandaşlarımız 155, 156, 112, ve 0(256) 414 11 68 numaralı telefonları arayabilirler. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağından dolayı kurulacak olan Salı Pazarına gelmemeleri ve pazarda görüldükleri takdirde ise gerekli idari yaptırım uygulanacaktır” açıklamasında bulundu. (ERDAL AYDIN)

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Aydın'da kaza: 2 yaralı

Efeler'de asansör kontrolleri devam ediyor

Efeler Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.