AyFm 100.5
Canlı Dinle
  • 16 Mart 2024, Cumartesi 10:09

“CHP’lilerden sadece bir gün milli acımıza saygı duyulmasını bekledik”

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, Aydınlıların şehidini toprağa verdiği gün CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in havai fişeklerle seçim çalışması yapmasını eleştirdi. Tuncer, “CHP’lilerden sadece bir gün milli acımıza saygı duyulmasını bekledik” dedi.

Konya'da eğitim uçağının düştüğü yerde çalışma yaparken şehit olan Aydınlı Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven, dün gözyaşları ve binlerce vatandaş tarafından toprağa verildi. Aydınlıların şehidini toprağa verdiği gün CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in havai fişekler patlatarak seçim propagandası yapması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINDAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ VAR”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da ülke olarak şehit acısı yaşanırken deve güreşi organize ettiğini hatırlatan AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, “Dün şehidimiz vardı. Aydın’ın evladı şehit oldu. İncirliova’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen şehidimizi toprağa verdiğimiz gün meşaleler eşliğinde, havai fişek patlatarak tanıtım partisi düzenledi. Geçtiğimiz aylarda şehitlerimiz varken mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu da deve güreşi düzenlemişti. Seçim çalışmalarından çok daha önemli değerlerimiz var. Adaylardan sadece bir gün milli acımıza saygı duyulmasını bekledik. Yine olmadı, olmuyor…” açıklaması yaptı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.