
İncirliova’da kadın girişimci tarafından açılan ‘Oyun Adası’ çocukları mest etti. Kadın girişimci Fulya Polat, tarafından 200 metrekare alanda açılan Oyun Adası Park İncirliova bahçesinde hizmet vermeye başladı.
Aile ve çocukların keyifli vakit geçirebileceği Oyun Adası, çocuklar için düzenleyeceği konser, doğum günü ve çeşitli organizasyonlarla fark yaratmaya hazırlanıyor.
İncirliova’da, kendi çocuklarının oyun oynamalarına yer bulamadıkları için Oyun Adası’nı kurmaya karar verdiğini ifade eden girişimci Fulya Polat, “Çocuk gelişimi mezunuyum. İncirliova’da böyle bir şeyin eksikliğini gördüğümüz için bu işyerini açmaya karar verdim. Kendi çocuklarımızın da eğlenceli zaman geçirmesi için iyi oldu. Burada İncirliova Belediyemizin kafeteryası var. Buraya Aydın’ın ilçelerinden aileler geliyor. Aileler kahvaltı yaparken bir yandan da çocukları gönüllerince eğleniyor. Çocukların güvenlikleri tamamen bize ait. Ayrıca burada çeşitli organizasyonlar da yapmayı planlıyoruz. 200 metrekare çadırımızın içerisinde 70 metrekare soft play var. Top havuzu, teleferik, trambolin ve daha küçük çocuklarımız için jetonlu oyuncaklarımız bulunuyor. Eğlenceli zaman geçirmek isteyen tüm ailelerimizi Oyun Adası’na davet ediyoruz” dedi.
Orman temasının ağırlıklı olarak kullanıldığı Oyun Adası, çocukların kurdeleyi kesmesiyle hizmete açıldı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen aileler kahvaltı salonlarını, piknik alanlarını doldururken, çocuklarıyla güzel bir gün geçirmenin tadına vardı. Çocuklar Oyun Adası’da gönüllerince eğlendi. Çocuklara palyaço eşliğinde yüz boyama etkinliği de yapıldı. (HAKAN AKIN)
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.