Takip Et
  • 14 Mayıs 2024, Salı 11:56

Başkan Ercan ilk mecliste U dönüşü yaptı

Aydın’ın Yenipazar Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Malik Ercan, seçim sürecinde hiçbir taşınmazın satılmayacağı vaadini verirken, ilk meclis toplantısında 2 ayrı arazinin satış kararını aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’li başkan Yüsran Erden’in yerine aday olan ve Yenipazar Belediye Başkanı seçilen Malik Ercan, seçim dönemindeki söylemleri ile ilk eylemlerinin uyuşmadığı belirtildi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde hiçbir taşınmazın satılmayacağının sözünü verdiği belirtilen başkan Malik Ercan’ın, seçim sonrası ilk meclis toplantısında 6 taşınmazın kiralanması, 2 arazinin de satışını gündeme getirdiği öğrenildi.

Verdiği vaatlerin tam tersi uygulamayı ilk mecliste gerçekleştirdiği belirtilen Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan’ın Hacıköseler Mahallesi’nde bulunan 114 bin 874 ve 4 bin 560 metrekarelik 2 ayrı taşınmazın satış kararını aldığı öğrenildi.

Yaklaşık 6 milyon TL bedel ile satışa çıkartılan 2 taşınmaz için 17 Mayıs Cuma günü ihalesinin gerçekleşeceği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.