
Aydın’da santrifüj teknolojilerinin önde gelen firması Hakkı Usta (HAUS), 60’ıncı yaşını çalışanları ve dostlarıyla kutladı.
Aydın Efeler'deki Hakkı Usta İdari Binası’nda gerçekleşen 60’ıncı yıl kutlamasına, Hakkı Usta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gözlüklü, Genel Müdür Hakkı Gözlüklü, personeller ve çok sayıda davetli katıldı.
Kutlamada konuşan HAUS Genel Müdürü Hakkı Gözlüklü, “Bugünün gururunu yaşıyoruz. Bugüne gelebilmek için büyük özveriler ve emekler verildi. 1954 yılında Efeler Yağcılariçi’ndeki evinin alt katında su motoru tamiriyle başlayan Hakkı Usta’nın serüveni bugün 335 kişiyle birlikte devam ediyor. Hedefimiz dekantör ve separatör konusunda Dünya lideri olmak” dedi.
Hakkı Gözlüklü’nün konuşmasının ardından 60’yıl pastası kesilerek, kutlama gerçekleşen kokteyl ile son buldu. (GAMZE KORKMAZ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.