Takip Et

/>

SON DAKİKA

ADÜ’de, "Hayvan Arama ve Kurtarma" eğitim semineri düzenledi

22 Şubat 2024, Perşembe 10:24

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) bünyesinde çalışmalarını sürdüren ADÜ İnovasyon ve Girişimcilik Topluluğu (ADÜ-İNOVET), Hayvan Arama Kurtarma Derneği (HAK-TİM) Başkanı Sibel Altun ve ekibi ile "Hayvan Arama ve Kurtarma" başlıklı eğitim semineri düzenledi.

ADÜ Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe; Üniversite öğrencileri, AFAD, ANDA ve HAK-TİM ekibi üyeleri katıldı.

Depremde kaybettiğimiz Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Seren Taşyürek başta olmak üzere depremde hayatını kaybeden tüm canlar için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan etkinliğin açılış konuşması, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum tarafından gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen projede, HAK-TİM ve AFAD eğitmenleri tarafından hem teorik hem de uygulamalı olarak hayvan arama ve kurtarma farkındalık eğitimi verildi.

Etkinlik, İNOVET Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya tarafından HAK-TİM Başkanı Sibel Altun'a teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)

 

 







 
Son Eklenen Haberler