Takip Et
  • 22 Mart 2025, Cumartesi 10:26

Aydın’da içleri ısıtan buluşma

Aydın Valisi Yakup Canbolat, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında özel bireylerle bir araya geldi. Programa katılan down sendromlu çocukların neşesi ve sıcak gülümsemeleri, geceye damga vurdu.

Eşi Ayşegül Canbolat ile birlikte iftar programına katılan Vali Canbolat, down sendromlu çocuklar ve aileleriyle sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte özel bireyler için farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çeken Canbolat, “İlimizdeki down sendromlular, engelli vatandaşlarımız, engelli çocuklarımız ve aileleriyle bir araya geldik. Farkındayız ve her zaman yanınızdayız” dedi.

Program boyunca neşeli anlar yaşanırken, özel çocukların enerjisi ve samimiyeti iftar buluşmasına unutulmaz bir sıcaklık kattı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.