
Aydın Tellidede Mezarlığı’nda yatmakta olan dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy’un mezarlarını ziyaret etmek için gelen ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in, otomobili soyuldu. Kimliği belirsiz hırsız yada hırsızlar, Deniz’in otomobilinin camını kırarak, içerisinde IPAD bilgisayar ve fotoğraf makinesinin bulunduğu çantasını çaldı.
(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN)
Olay, 1 Mayıs 2013 günü, Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bulunan Tellidede Mezarlığı yanında, saat: 20.00 sıralarında, meydana geldi. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Tellidede Mezarlığı’nda yatmakta olan dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy’un mezarlarını ziyaret etmek için mezarlığa geldi. Sevilen sanatçı, 34 AB 7807 plakalı otomobilini, mezarlığın yanına bırakarak içeri girdi. Yaklaşık 30 dakika mezarlıkta kalan Deniz, geri döndüğünde, otomobilin arka sağ kelebek camının kırılmış ve içerisinde IPAD bilgisayarı, fotoğraf makinesi ile güneş gözlüğü ve şapkasının bulunduğu bin 500 lira değerindeki çantasının yerinde olmadığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, bölgede çalışma başlattı. Güvenlik kamerası da olmayan bölgede yapılan çalışmalardan sonuç çıkmazken, Özcan Deniz Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi’ne giderek ifade verdi.
Hırsızlardan şikayetçi olduğu öğrenilen Deniz’in çalınan malzemelerinin değerinin 6 bin lira olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (CEM ULUCAN)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.