Takip Et

/>

SON DAKİKA

MHP Yenipazar'da bayrak değişimi

22 Ağustos 2023, Salı 18:37
Son güncelleme: 12 Eylül 2023, Salı 09:49

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenipazar İlçe Teşkilatı’nın 14, Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda, Mevcut Başkan Osman Bolatoğlu aday olmazken bayrağı Mustafa Kahyaoğlu'na teslim etti.

MHP Yenipazar İlçe Teşkilatının Seçimli Genel Kurulu Yenipazar Belediye Düğün Salonu'nda partililerin ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşti.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu, katılım sağlayan partililerine teşekkür ederek, ''Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Alparslan Türkeş'e ve bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum, siz katılımcılara teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan kongrede gelir gider ve faaliyet raporları oy birliği ile kabul edildi. Divan Başkanlığı'nı MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık yaptı. Alıcık, yaptığı konuşmada ''Yenipazar'da Yörük Ali Efe'nin memleketinde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin selamlarını iletiyorum size Genel Başkanımız Aydın'da 2024 mahalli idareler seçimleri için çalışmayan il başkanı ve ilçe başkanları istemiyor onun için önümüzdeki süreçte herkes sahada olacak gece gündüz davamız için çalışmalarımızı yapacağız hepinize teşekkür ediyorum Yıllarca Yenipazar'da Bayrağımızı indirmeyen Osman Başkanımızı da teşekkür ediyorum yeni görev alan arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İlçe Yönetimi Mustafa Kahyaoğlu' Başkanlığında şu şekilde oluştu.

Mustafa Kahyaoğlu, Ali Toran, Özkan Doğu, Abdullah Yurtsever, Selami Gürsoy, İsmail Ünsal , Adnan Karademir, Emre Zeytuncu, Ahmet Deveci ,Hüseyin Koçkavak, Mehmet Sarıoğlu ,Sadık Aydın, Ebubekir Karakaş, Ahmet Aydın ve Ahmet Erbaş (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler